Vijesti

HO Hasene podijelila pomoć sa hranom i ogrevom u Prijepolju i Brodarevu

U sklopu svoje humanitarne pomoći, Hasene je i ove godine pružila značajnu podršku stanovnicima Brodareva i Prijepolja, donoseći toplinu i osnovne potrepštine tokom hladne zimske sezone. Akcija ima za cilj umanjiti teškoće s kojima se stanovnici ovih područja suočavaju u najizazovnijem periodu godine.

Distribucija humanitarne pomoći obuhvatila je vitalne resurse poput hrane i higijenskih artikala, pružajući podršku onima koji se bore s ekonomskim poteškoćama. Hasene, osim toga, implementirala je program distribucije ogreva, osiguravajući da domaćinstva u Brodarevu i Prijepolju imaju potrebno gorivo za održavanje topline u svojim domovima.

Posvećenost humanitarnom radu Hasene-a došla je do izražaja kroz nedavnu akciju u ovim gradovima, gdje su volonteri Hasene pružili podršku i nesebičan rad. Hasene je među rijetkim organizacijama koje učestvuju u pružanju pomoći socijalno ugroženim porodicama u polimlju, stvarajući perspektivniju budućnost za pojedince suočene s izazovima, te čineći razliku u životima ljudi koje pomaže.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *