KADA JE KURBAN BAJRAM?

Kurban bajram je bio u petak 31. jula 2020. Kurban bajram je bio u petak 31. jula 2020. Kurban bajram je bio u petak 31. jula 2020. Kurban bajram je bio u petak 31. jula 2020.
Kurban bajram je bio u petak 31. jula 2020. Kurban bajram je bio u petak 31. jula 2020. Kurban bajram je bio u petak 31. jula 2020.
Kurban bajram je bio u petak 31. jula 2020. Kurban bajram je bio u petak 31. jula 2020. Kurban bajram je bio u petak 31. jula 2020. Kurban bajram je bio u petak 31. jula 2020.

Neka se vaše žrtve nadaju potlačenima

 

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Šta je sistem bazena?

Kampanja Qurban radi s bazenskim sustavom. Zahvaljujući ovom sistemu možemo klanje izvršiti na mjestima gdje je cijena žrtvovane dionice manja od 100 €, kao i na mjestima gdje je cijena dionice iznad 100 €.

U kojoj zemlji je moja žrtva zaklana?

Ne šaljemo poruke poput one u kojoj je zemlji prekinut zbog bazena. Glavna stvar je smanjiti broj žrtvenih dionica koje kupujemo. To se takođe dešava.

Potreban vam je vlasnik Hasene Azije, Afrike, Južne Amerike i pomoći hiljadama u Turskoj.

Postoje li informacije o žrtvi?

Podaci da je izrezana šalju se svim donatorima, koji pružaju kontakt podatke, bilo putem SMS-a ili e-maila. Pored toga, obavještavamo naše donatore, koji su dali svoju adresu, poštom kao karticu.

Obavijest o obavijestima o donaciji Hasene Kurban odmah putem SMS-a u vašem džepu.

Kako mogu donirati Qurban?

Smješteno na našoj stranici Odjeljak Qurban odabirete iz odjeljka Online doniranje, a pod tim odjeljkom odabirete odjeljak Žrtvene kampanje i određujete iznos pomoći. Zatim izvršite uplatu pritiskom na dugme Nastavi i unošenjem svih podataka koji vam pripadaju na stranicu koja se otvori. Pomoću našeg sigurnog sistema donacija možete jednostavno donirati svoje donacije.

Kao druga opcija; Možete popuniti podatke u letaku ispod i poslati nam ih.

Takođe zemlja i Proces možete započeti kontaktiranjem predstavnika naše zemlje i regiona .

Kako mogu pružiti punomoć?

Na našim žrtvenim kovertama nalazi se izjava da je primljeno punomoć. Pored toga, kada se donacija daje s namjerom žrtvovanja, zamjenik se daje za vas, a punomoćnik se prima za nas koji primamo donaciju. Glavna stvar ovdje je namjera. Inače, pokušaj dobijanja punomoći od desetina hiljada ljudi dovest će tako veliku organizaciju u probleme u pogledu operativnosti.