Vijesti

Hasene u Sjenici donarala pakete sa namirnicama i ogrev

Humanitarna organizacija Hasene u ovim hladnim danima je pružila značajnu podršku socijalno ugroženim porodicama u Sjenici, obezbjeđujući humanitarnu pomoć i ogrev u ovo hladno doba godine. Ova podrška ima za cilj ublažavanje teškoća koje stanovnici ovog područja mogu osjetiti tokom zimskog perioda.

Distribucija humanitarne pomoći uključivala je osnovne životne potrepštine poput hrane i higijenskih artikala. Pored toga, Hasene je takođe realizovala program donacije ogreva kako bi se osiguralo adekvatno zagrijavanje tokom hladnih dana. Ova pomoć ima ključnu ulogu u očuvanju zdravlja i dobrobiti zajednice, pružajući toplinu i komfor u domovima onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Ove godine, kao i u prethodnim, angažovani su nesebični volonteri u okviru humanitarne organizacije Hasene. Linda Sjenica, zajedno sa Esom Karišik i Elvisom Dacićem, predstavljaju srce ove volonterske inicijative, pružajući svoje dragocjeno vrijeme i trud kako bi podržali distribuciju humanitarne pomoći i ogreva u Sjenici i okolnim selima. Njihova posvećenost je ključna za uspjeh ovakvih akcija, naglašavajući važnost zajedničkog doprinosa u olakšavanju životnih izazova sugrađana tokom zimske sezone.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *