Vijesti

HO “Hasene” donirala halal meso za potrebe zatvorske kuhinje u Novom Pazaru

Novi Pazar, 30. avgust 2023. – Humanitarna organizacija “Hasene” nedavno je pružila značajnu podršku zatvorskoj kuhinji u Novom Pazaru donacijom halal mesa. Ovaj gest ne samo da će obezbediti hranu u skladu sa verskim potrebama muslimanskih zatvorenika, već takođe ističe važnost razumevanja i solidarnosti unutar zajednice.

Donacija halal mesa predstavlja važan korak ka osiguranju da muslimanski zatvorenici dobiju adekvatnu ishranu koja je u skladu sa njihovim verskim verovanjima. Ova gesta od strane Humanitarne organizacije “Hasene” pokazuje posvećenost podršci svim članovima društva, uključujući one koji se nalaze u teškim situacijama kao što su zatvorenici.

Predstavnik organizacije, gospodin Edis Ujkanovic, naglasio je da je ova donacija deo šireg cilja da se širi ljubav i razumevanje među ljudima. “Naša namera je da pokažemo da podržavamo sve ljude, bez obzira na okolnosti u kojima se nalaze. Doniranjem halal mesa za zatvorsku kuhinju, želimo da olakšamo verskim potrebama muslimanskih i ostalih zatvorenika.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *