Vijesti

Hasene podijelila predbajramske pakete sa namirnicama u Priboju

Humanitarna organizacija “HASENE” je još jednom pokazala svoju predanost i brigu za socijalno ugrožene porodice, svojom najnovijom akcijom podjele predbajramskih paketa u Priboju. Ovaj grad je poznat po tome što je industrija uveliko zamrla, a mnogi građani se suočavaju sa finansijskim poteškoćama, zato što nemaju gdje zaraditi.

Ho Hasene je prepoznala potrebu da se kontinuirano pomaže ljudima u ovom gradu i obezbijedila predbajramske pakete sa namirnicama za socijalno ugrožene porodice. Donacija je došla u pravo vrijeme za mnoge porodice koje se bore sa osnovnim potrebama, i omogućila im da se sa radošću pripremaju za Ramazan.

Humanitarna organizacija “HASENE” je, također, uspjela da učini još jedno dobro djelo i pomogne porodici koju je nedavno zadesila poplava. Organizacija je obezbijedila nove kauče, osiguravajući da porodica dočeka Bajram u lijepom ambijentu.

HO Hasene se trudi da unese radost u srcima i olakšanje za porodice koje se suočavaju u ovim teškim trenucima.

Humanitarna organizacija “HASENE” je postala poznata po svojim mnogobrojnim djelima dobročinstva u Sandžaku, Bosni i Hercegovini i u svijetu, a ovaj najnoviji čin pokazuje koliko je važno pružiti pomoć tamo gdje je potrebna i podržati ljude u teškim vremenima.

Predanost HO Hasene u učenju i podržavanju ljudi treba da bude svima inspiracija, i nadamo se da će mnogi slijediti njihov primjer i pomoći onima koji su u nevolji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *