Vijesti

Hasene ne zaboravlja svoje prijatelje! Uručeni predbajramski paketi slepim i slabovidim osobama

Dragi naši prijatelji,

najnovijia humanitarna akcija Hasene organizacije u kojoj smo, u saradnji sa Savezom slepih, podijelili namirnice i osnovne potrepštine članovima ove vrijedne organizacije.

Kao što možda već znate, Hasena organizacija ima dugogodišnju prijateljsku saradnju sa Savezom slepih i ovo je samo jedan u nizu projekata koje smo zajedno realizovali. Slepim i slabovidim osobama je neophodna podrška kako bi prevazišle razne izazove sa kojima se susreću u svakodnevnom životu. Upravo iz tog razloga, Hasena organizacija i Savez slepih su prijatelji koji se uzajamno podržavaju i pomažu jedni drugima.

Naša humanitarna akcija je bila usmjerena ka podršci slepim i slabovidim osobama koje su bile u potrebi, a kojima smo podijelili namirnice i osnovne potrepštine pred bajram. Željeli smo da im omogućimo da lijepo dočekaju ovaj važan praznik, te da im pokažemo da nisu sami.

Članovi Saveza slepih su bili izuzetno zahvalni našoj organizaciji, a mi smo bili presretni što smo mogli da im pružimo pomoć koja im je bila neophodna. Ova akcija je samo jedan u nizu projekata koje realizujemo u saradnji sa Savezom slepih, a sve sa ciljem da unaprijedimo kvalitet života osoba sa invaliditetom vida.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim našim donatorima i volonterima koji su nam pomogli da ostvarimo ovaj važan projekat. Bez vaše podrške, ova humanitarna akcija ne bi bila moguća.

Hasena organizacija će i dalje nastaviti sa realizacijom humanitarnih projekata, a posebnu pažnju ćemo posvetiti najugroženijim kategorijama društva, među kojima su i slepe i slabovide osobe. Uvjereni smo da zajedno možemo napraviti veliku razliku i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Vaša Hasena organizacija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *