Vijesti

Plastika d.o.o. iz Nove Varoši donirala foliju i burad za vodu ugroženima u Turskoj i Siriji

Plastika d.o.o. na čelu sa direktorom Draganom Golubovićem donirala je 150 kom. buradi od po 10l sa slavinom i paletu folije 4000×0.15 u svrhu pomoći narodu koji je pretrpeo razorne posledice zemljotresa.

Ova donacija je od velikog značaja za ljude koji su pretrpeli teške posledice zemljotresa. Oni su izgubili svoje domove i mnogi su ostali bez osnovnih životnih potrepština. Svaka mala pomoć koja stigne može imati ogroman uticaj na njihovu borbu za preživljavanje i obnovu.

Zato, humanitarna organizacija “Hasene” izražava duboku zahvalnost Plastici d.o.o. i direktoru Draganu Goluboviću na ovom divnom gestu i na humanosti koju su pokazali.

Nadamo se da će ovaj gest Plastike d.o.o. inspirisati druge da i dalje čine dobro za ljude koji su pogođeni posledicama ovog katastrofalnog zemljotresa. U tom smislu, pozivamo sve ljude dobre volje da daju svoj doprinos u prikupljanju pomoći i da pomognu u obnovi i oporavku zajednice koja je pretrpela zemljotres.

Na kraju, želimo da istaknemo važnost i zahvalnost humanitarnoj organizaciji “Izvor dobročinstva” koja je bila zadužene za distribuciju ove pomoći i podržimo njihov rad za pomoć socijalno ugroženim na prostoru Nove Varoši i šire.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *